/


 

 

Welkom bij Puur Marieke! 

Bent U op zoek naar een huidverbeterende wellnessbehandeling, dan bent U bij Puur Marieke op het juiste adres.
Schoonheid bereik je niet alleen door de huid goed te verzorgen en te voeden. Gezonde voeding, iedere dag een half uur bewegen en ontspannen in het leven staan is ook van invloed op je huid. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de mens als geheel, een holistische aanpak. 
Uiterlijk en innerlijk beïnvloeden elkaar!


Huidproblemen zijn vaak het oppervlakkig manifesteren van een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines (afvalstoffen), het uit balans zijn van de hormoonspiegel of emotionele problemen cq. stress.  Marieke

Met 32 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur geef ik advies voor het innerlijk en behandelingen op maat voor het uiterlijk. 


In mijn salon werk ik met Dr. Grandel.


Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën.

Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen. Met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die in verbinding staan met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagzaamheid.


Grandel webshop